PAKETOINTIVINKKEJÄ // BLOGMAS #17

"Metri metriltä se mäki pienenee" - Matti Nykänen

Hui, kuinka pitkällä joulukuuta ollaan! Joka päivä joulukalenterin luukkua avatessa tuntuu siltä, että aika kuluu tosi nopeasti. Enää muutama päivä kouluakaan ennen lomaa.

Viikko jouluun, joten on paketointivinkkien aika! Jos lahjat eivät kääriydy itsestään paperiin, kannattaa ottaa kaikki nämä vinkit hyötykäyttöön ja tehdä tänä jouluna nätit kääreet.

1. Erillinen paketti; ei haittaa, vaikka olisi monta pienempää lahjaa!
Mikäs sen mukavampaa, kuin availla monta pakettia yhden sijaan. Hankalasti yhdisteltävät asiat kannattaa paketoida suosiolla eri paketteihin (tai käyttää lahjakassia, mutta niistä en ole turhan innoissani tänä vuonna). Pienemmän paketin voi myös kiinnittää isompaan nauhalla, ja saada hauskan yhdistelmän.


2. Muropaketit ja hukkapahvilaatikot hyötykäyttöön
Aiemmin kerroin "study survival kit" -lahjasta, johon ostin monta pienempää juttua. Seitsemäntuhannen minipaketin sijaan päädyin tunkemaan osat päällystettyyn muropakettiin; toimii! Paketointi on huomattavasti helpompaa, kun tavarat saa järjesteltyä suorakulmion muotoon.


3. Luovu perinteisestä tavasta paketoida
Jos esimerkiksi paketoi joitain pitkulaisia esineitä, "karkkipötkömäinen" paketointityyli toimii! Mun mielestä tää näyttää tosi kivalle.


4. Paketointikoristeet
Kulutusjuhlan kunniaksi on aina hyvä kuluttaa vähän lisää. No, ei, mutta tänä jouluna halusin panostaa myös lahjojen ulkoasuun ja ostin Suomalaisesta koristekäpyjä jokaisen paketin päälle. Lisäksi ostin useampia papereita ja nauhoja, joita käytin kursailematta saadakseni vähän vaihtelua.

Hyviä paketointihetkiä!

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ERISTÄYTYJÄ, ÄLÄ JÄÄ PUUN ALLE

INTERRAIL + ROADTRIP 2018, OSA 3

SUOMI, MEIDÄN MAA JA MEIDÄN KIELI // BLOGMAS #6