KENKÄVERON JOULU // BLOGMAS #5

"Metri metriltä se mäki pienenee" - Matti Nykänen

Tänä iltana poikettiin äitin kanssa Kenkäveron yötapahtumassa, jossa oli tosi jouluinen ja juhlava meno! Vähän lähtiessä näytti siltä, että taivaalta putoilee märkiä rättejä, mutta onneksi sade lakkasi kokonaan, kun saavuttiin paikalle.
Käytiin lähinnä läpi erilaisia kojuja ja glögimaistiaiset, mutta jouluhenki kyllä nousi ihan huippuun jouluvalojen loisteessa. Mansikkaglögi jäi positiivisena mieleen, kannattaa maistaa jos mahdollisuus on! Paikalla olisi ollut myös joulupukki ja mahdollisuus kastaa kynttilöitä, mutta ne skipattiin. Oli kuitenkin kiva, että tekemistä löytyi kaikenikäisille.

Kuvat on sitä kuuluisaa kännykkälaatua.





Muuten tää päivä lähinnä kului koulussa, joululahjoja paketoiden ja mäkkärissä kävin testaamassa uudeen vegaanihampparin, El veggon. Voin suositella kaikille! Siinä oli makua vähän enemmän, kuin McVeganissa.

Jos kukaan sattuu liikkumaan (varsinkin joulun aikaan) Mikkelin lähettyvillä, kannattaa edes Kenkäveron kauppa kiertää läpi. Siellä on etenkin monia herkkuja, joita tekee mieli ostella joululahjaksi (tai muutenkin!) vaikka kelle. Löysin itsekin muutamia joululahjoja, joten kaiken kaikkiaan todella hyödyllinenkin "reissu"!

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ERISTÄYTYJÄ, ÄLÄ JÄÄ PUUN ALLE

INTERRAIL + ROADTRIP 2018, OSA 3

SUOMI, MEIDÄN MAA JA MEIDÄN KIELI // BLOGMAS #6