KESÄN VIIMEINEN MÖKKIREISSU

"Jos mies on lomalla, naiset pitävät turpansa kiinni." - Matti Nykänen
Kesä on ollut kiireinen (kuitenkin hyvällä tavalla) ja vain sujahtanut ohi. Normaalisti mökillä tulee vietettyä aikaa kyllästymispisteeseen asti, mutta tänä kesänä aikaa mökilläoloon on oikein pitänyt etsiä työvuorojen ja ulkomaanmatkojen seasta.

Onneksi vielä pari yötä tyhjää löytyi kalenterista, joten lähdettiin ystävän kanssa mökille äitin, isovanhempien ja nuoremman veljen seuraksi. Tankattiin ajomatkalla mäkkärissä ja saavuttuamme pulahdettiin heti uimaan. Mexican train -turnauksen aloitus ja pian nukkumaan pois univelkoja.

Mökki on se paikka, jossa ei tarvitse tehdä yhtään mitään, mutta jossa kuitenkin tulee tehtyä hirveästi kaikkea ihan huomaamattaan. Kellon ympäri nukutuilla unilla jaksettiin lähteä Repoveden kansallispuistoon Ketunlenkille, jota on tullut kierrettyä paljon Repovedellä sijaitsevan mökin johdosta (ystävälle oli kuitenkin ihan eka kerta). Äitin suosituksesta kierrettiin lenkki "väärään suuntaan", mikä osoittautuikin hyväksi ratkaisuksi; tällöin rankin osuus tulee heti alkuun, ja tasaisemmat pätkät loppuun. Riippusilta on romahtanut aiemmin kesällä, joten sille ei päästy.






Lähdettiin soutelemaan iltamyöhään hiljaisuudessa, pimeydessä ja laineiden liplatuksessa. Maisemat olivat näkemisen arvoisia, sillä päivän sadepilvet maalautuivat upeasti oranssihtavaa taivasta vasten. Hieman jouduttiin jännittämään, että upotaanko, sillä tulpan kiinniolo oli hieman kyseenalaista. Vettä ei kuitenkaan tullut sisään muutamaa desiä enempää, joten uskallettiin soudella kauemmaksi mökkirannasta.

Taiteiltiin myös lettejä toistemme päihin (ystävän letteihin tuhraantui muutama tunti, mutta ehdittiin katsoa samalla viisi jaksoa Frendejä, en siis sanoisi sitä hukkaan heitetyksi ajaksi). Ja voitin Mexican trainissa!





Mökkilookin tarjoaa abihuppari ja vaarin kollareista pätkäistyt shortsit. Kuvien laadun (tai laaduttomuuden) puhelinkamera.

Tänään suunta on taas kohti kotia ja ajotuntia iskän kanssa, huomisesta lähtee muutaman päivän työputki kohti koulun alkua. 

Loma alkaa olla ohi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ERISTÄYTYJÄ, ÄLÄ JÄÄ PUUN ALLE

INTERRAIL + ROADTRIP 2018, OSA 3

SUOMI, MEIDÄN MAA JA MEIDÄN KIELI // BLOGMAS #6