LOPPUVUODEN BUCKETLIST

"Kaiken kokeneena voin sanoa, että vielä on jotain kokematta" - Matti Nykänen

Vuotta on enää muutama kuukausi jäljellä, mutta psykan kirjoitusten ollessa ohi voin taas alkaa suuntautumaan muuhunkin kuin koulujuttuihin. Ajattelinkin, että on aika hieman suunnitella loppuvuotta tavoitteiden ja toiveiden muodossa; vuorossa siis bucketlist [suom. huom. ämpärilista] niin totisista kuin torvelommistakin tavoitteista.

Käy "Kahvia ja ruokaa" -paikassa
Mulla on ollut Mikkeliin muuton jälkeen, eli jo pari vuotta, halu käydä tutustumassa mun koulumatkalla olevan huoltoaseman kahvioon. Ennen kaikkea loistavan mainoksen vuoksi; katolla on kaksi kylttiä, joista toisessa lukee 'ruokaa' ja toisessa 'kahvia'. Tarvitseeko ihminen muuta?

Lue yöpöydällä nököttävät kirjat
Kuusi kirjaa, kolme aloitettuna. Tahdon päästä taas muunkin lukemisen kuin koulukirjojen makuun.

Aloita mediadiplomi, ihan tosissaan
Mun on tarkoitus lukioaikana suorittaa mediadiplomi, jonka päätyönä olisi video mun reilimatkasta. On siis alettava suunnittelemaan videon rakennetta ja lisäpätkien kuvaamista, ja ruvettava ihan tosissaan editoimaan. Se on jo lykkääntynyt paljon.

Ainakin puolet ajasta vegaanina
Tein bujooni oman sivun vegaaniruokavaliopäiville, eli merkkaan vihreällä ruudun, jos onnistuin syömään vegaanisesti koko päivän, ja punaisen, jos en. Viime kuun osalta tilanne on huono, joten nyt nää kolme kuukautta pitää vetää vähän paremmalla itsekurilla! Tavoitteena, että kuukaudessa saisin ainakin viisitoista vegaanista päivää.

Postaustahti kondikseen
Postausten kirjoittaminen on ihanaa, koska se on niin vapaata ja luovaa. Kuitenkin postailu jäi vahingossa kuukaudeksi tauolle kaiken muun kiireen keskellä, mutta nyt haluaisin taas yrittää ainakin kerran viikossa saada aikaiseksi yhden uuden postauksen.

Ajokouluhommat vauhtiin
Olen ajanut jo monta kuukautta iskän opissa, mutta pimeä- ja liukasajo tulisi suorittaa ajokoulun kautta. Ajat pitäisi siis varata. Lisäksi teoriaa on alla mitätön määrä, joten teoriakirja tulisi ottaa tarkempaan syyniin ja alkaa tehdä nettitehtäviäkin.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ERISTÄYTYJÄ, ÄLÄ JÄÄ PUUN ALLE

INTERRAIL + ROADTRIP 2018, OSA 3

SUOMI, MEIDÄN MAA JA MEIDÄN KIELI // BLOGMAS #6